جدیدترین مطالب

بیشمه

طرز تهیه بیشمه

ارسال کننده: إجـو

grey - بیشمه
بیشمه در لغت هر چیز پختنی را می گویند و در اصطلاح ترکمن ها، نانی است روغنی و شبیه به بامیه. بدین ترتیب که خمیر را به اندازه بامیه قطعه قطعه می کنند. آنگاه این قطعه ها را در روغن داغ می پزند. دستور تهیه این نان خوشمزه در زیر توضیح داده شده است.

مواد لازم:
۲ عدد تخم مرغ 
۲ قاشق روغن جامد 
۲ لیوان شکر 
۲ لیوان شیر 
۳ قاشق چای خوری بکینگ پودر 
آرد به اندازه کافی 

طرز تهیه: 
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و هم می زنیم. سپس شکر و شیر را هم می افزاییم و مخلوط می کنیم. بعد از این مراحل روغن و بکینگ پودر را نیز افزوده و آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم، باید دقت کرد که آرد را یک دفعه اضافه نکنیم چون در این صورت آرد با مواد خوب مخلوط نشده و به صورت گلوله در می آید.
سپس با نوک انگشت بصورت چنگ زدن خمیری نرم درست می کنیم. خمیر آماده شده را ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کنار می گذاریم، پس از این که خمیرمان خوب حالت خود را گرفت مقداری را برداشته و به تکه های کوچک دلخواه در می آوریم سپس در داخل روغن مان که روی حرارت داغ شده می گذاریم تا بر روی حرارت ملایم پخته و به رنگ طلایی در بیاید.
پس از آن که پخت بیشمه به اتمام رسید آن را در داخل ظرف چیده و نوش جان می‌کنیم.

grey - بیشمه

منبع:
۱- بایراق / www.bayragh.ir
۲- مارقوش ترکمن صحرا/ www.margush.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

*

code

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.