جدیدترین مطالب

بولاما

بولاما (بولاماق)

غذایی است شبیه حلیم که در هفتمین روز تولد کودک و در طی جشنی زنانه پخته می شود. در این جشن فقط زن های فامیل، همسایه ها و دوستان بسیار نزدیک، دعوت می شوند و با تقدیم هدایای خود، هم صدا با حاضرین، شادی می کنند.

طرز تهیه
۱- برنج را به مدت یک روز در آب خیس می کنند.
۲- برنج خیس شده را در روغن، سرخ می کنند.
۳- برنج سرخ شده را به مدت تقریبی ۸ ساعت با آب می چوشانند تا کاملا خمیر شود و روغن موجود در دیگ کاملا جذب شود.
۴- پس از حدود ۸ ساعت جوشاندن و جذب شدن آب موجود در برنج، روغن جذب نشده را خارج می کنند.
۵- خمیر برنج را با مقداری شکر به هم می زنند تا شکر نیز کاملا جذب شود. 
بعد از مدتی که شکر جذب شد بولامه آماده خوردن است.

منبع:

۱- بایراق / متین قزلجه ؛ www.bayragh.ir

۲- مارقوش ترکمن صحرا / یاشار نیازی ؛ www.margush.ir

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد.خانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.